Indre ro

Meditasjon handler om å finne en indre ro ved å stenge av den endeløse tankestrømmen som til enhver tid foregår i sinnet ditt. Rett og slett bare eksistere for en stakket stund! Uten å tenke på hva du skal få gjort på jobben i morgen, eller ha dårlig samvittighet for det du ikke fikk gjort eller gjorde feil i går.

Du trenger ikke nødvendigvis sette deg i lotusstilling med levende lys for å oppnå dette. En rolig spasertur i skogen helt uten mål og mening gjør underverker for de fleste av oss.

Ikke tenk på hvor langt du skal gå. Bare slentre avgårde med rolige skritt, lytt til skogens lyder og vær bevisst lukten fra trær og jord. Konsentrer deg om pusten din. Ta dype, rolige åndedrag meg magen og kjenn hvor godt det gjør. Kjenn etter at du er avslappet i alle kroppsdeler, slapp av i nakken og skuldrene. Går du forbi en bekk eller et vann, sett deg ned og lytt til bevegelsene fra vannet. Det er ikke uten grunn at rennende vann og bølgeskvulp brukes i de fleste avslappningscd'er, og ingen steder er bedre å nyte dem enn rett fra kilden i naturen.

Hvordan føler du deg etter en slik spasertur? Gå deg en tur allerede i dag, det gjør garantert godt for både kroppen og sinnet ditt! (Fullstendig gratis er det også).

"Hemmeligheten for å oppnå helse i både kropp og sjel er å ikke sørge over fortiden, bekymre seg for fremtiden eller se for seg alt som kan gå galt, men å leve fullstendig oppslukt i nuet" -Buddha